Checkstar staat voor deskundigheid, hoogwaardige service en kwaliteitsonderdelen. Wereldwijd zijn er meer dan 5.000 autobedrijven aangesloten bij het Checkstar netwerk. Het grootste deel (1800) is gevestigd in Italië. In 2009 hebben de eerste Nederlandse autobedrijven zich verbonden aan het werkplaatsconcept van Magneti Marelli. Op dit moment (1 juli 2012) heeft Magneti Marelli in Nederland 30 Checkstar partners.

Wat biedt een Checkstar garage?

Alle Checkstar garages beschikken over een goed uitgeruste werkplaats die volledig up-to-date is. Hierdoor kunnen de monteurs gebruik maken van de modernste apparatuur. De onderdelen die gebruikt worden zijn altijd origineel of gelijkwaardig aan originele kwaliteit.

De Checkstar specialisten beschikken mede dankzij de samenwerking met Magneti Marelli over een grote hoeveelheid aan technische kennis. Bij hen zijn nu ook alle Magneti Marelli producten te verkrijgen, zoals elektronische- en slijtage onderdelen, verlichting, koeling, schokbrekers en accu’s. Voor onderhoud, reparaties en onderdelen is de Checkstar specialist bij uitstek een betrouwbaar adres. De garagehouders bieden stuk voor stuk een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding voor onderdelen, tuningdelen en accessoires zoals bijvoorbeeld lichtmetalen velgen, uitlaten, remschijven, verlagingskits.

Uitgangspunt voor de Checkstar partners is dat men baas in eigen bedrijf blijft met de mogelijkheid om te profiteren van de technische en commerciële ondersteuning die Magneti Marelli biedt.

Indien u meer informatie wilt over het Checkstar netwerk kunt u deze presentatie bekijken. Heeft u verdere vragen? Of wilt u een erkende Magneti Marelli Checkstar partner worden? Neem dan contact met ons op.


  

 

Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur