ONDERNEMING

Magneti Marelli After Market Parts and Service is een internationaal merk dat gekenmerkt wordt door een dynamische geest en een rijke historie. Magneti Marelli is een innovatieve onderneming die zich aanpast aan de voortdurende, snelle ontwikkeling binnen de auto industrie. Afgestemd op een effectieve programmabreedte en diepte, richt Magneti Marelli zich op de behoefte van vandaag en de mogelijkheden voor de toekomst.

Onze schat aan ervaring is het uitgangpunt voor een servicenetwerk op het hoogste niveau. Het Checkstar netwerk, het officiële garagenetwerk van Magneti Marelli, bestaat op dit moment uit meer dan 4000 garagebedrijven. Deze garages bieden hoogwaardige service en worden daarom door de auto fabrikanten op waarde geschat.

De Checkstar servicepartners hebben toegang tot alle documentatie en technische informatie die voorhanden is. Daarnaast hebben zij een grote mate van deskundigheid en worden ze up to date gehouden door middel van gerichte technische trainingen.

Kortom, een uniek concept wat gebaseerd is op een continue samenwerking op het gebied van techniek, marketing en onderdelenverzorging.

Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur